Tarieven

Tarief per uur, excl. btw
Editing tekst van Nederlandse bodem € 35,00
Marketing advies, training In overleg

Editing tekst van Nederlandse bodem
Het Nederlandse taalgevoel zit me in het bloed. Of, zo u wil, de vingertoppen.
Ik zie de intentie van de boodschap en maak hiervan graag een helder, duidelijk stuk tekst.

Teksten bestaan op meerdere niveau’s en bij het schrijven of redigeren zal ik zoveel mogelijk uw eigen schrijfstijl aanhouden. Wanneer ik tips voor u weet met betrekking tot de leesbaarheid, dan ontvangt u van mij voorstellen voor een iets anders vormgegeven tekst opdat deze weer helder en duidelijk is.

Marketing advies
Bij kleine en middelgrote organisaties wordt mijn inzet als fris ervaren en kom ik met een juiste sfeer en tekst voor websites of andere marketing-uitingen.
Direct mailing, nieuwsbrieven, bedrijfsupdate voor klanten (waar bent u mee bezig / waar staat het bedrijf), kerstwensen en zelfs uw standaard brieven gaan voortaan met een goed gevoel de deur uit.

Training
Van Salestraining tot projectbegeleiding, van re-integratietraject tot ICT-cursus, ervaring te over. Doordat ik mijzelf goed in de ander kan inleven weet ik op een aansluitende manier te trainen. Individueel of voor groepen.

Laat u verrassen door mij te betrekken bij uw werkprocessen. Door als een frisse klant naar uw site of verkoopproces te kijken, zullen er verbeterpunten boven komen die de klantervaring ten goede komen, en daarmee de klanttevredenheid. Dat is winst.

 

Staat uw wens niet omschreven? Neemt u alstublieft even contact op zodat ik u een passend voorstel kan doen. Alvast bedankt voor uw bericht.

 

Jeroen Kofflard • kofflard.nl